Megújuló energiák

A megújuló energia használata rövid- és hosszú távon, a cégnek és a környezetnek egyaránt megtérül. Az energiafelhasználás korszerűsítése, „zöldebbé tétele” már a legközelebbi havi kiadásoknál látványos megtakarítást jelent. 

Szolgáltatásaink

  • Az alkalmazott technológia kiválasztásához és méretezéséhez szükséges energetikai felülvizsgálat, illetve audit elvégzése
  • Igény esetén pályázati források beazonosítása, és támogatás a vonatkozó pályázat megírásában
  • Világításkorszerűsítés – beltéri és kültéri világítás LED technológia alkalmazásával
  • Villamos energia vásárlás csökkentése napelemes rendszerek telepítésével

Tőlünk teljes körű, kulcsrakész szolgáltatást kap: felmérjük az igényeket és a lehetőségeket, megtervezzük a szükséges rendszereket, megvalósítjuk a beruházást és az engedélyeztetésről is gondoskodunk.

Legyen szó fotovoltaikus napelemekről, hőszivattyúkról vagy bármilyen más, új technológiáról, megbízhat a szakértelmünkben.

Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak. Széles körű iparági ismereteinkkel mindent megteszünk azért, hogy maximálisan megfeleljünk az elvárásainak.

Profi szakemberekkel, közel 20 éves szakmai tapasztalattal segítünk Önnek! A minőségi munkára szakmai felelősségbiztosításunk és referenciáink is garanciát jelentenek.

Referenciáink

A CTES működése során részt vett az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerinti nagyvállalati audit elvégzésében és több energetikai korszerűsítést célzó projektben a tervezés fázistól a kivitelezésig.

Kapcsolatba szeretne lépni velünk? Írjon nekünk!