Energetikai audit

2015 óta nagyvállalatok számára kötelező négyévente energetikai auditot végezni, és olyan energiagazdálkodási rendszert kialakítani, melyet egy EN ISO 50001 szabványnak megfelelő, akkreditált szervezet tanúsított.

Fordítsa saját hasznára az auditot!

Az audit elmulasztása akár milliós nagyságrendű büntetéssel járhat, melyet a felügyeleti jogokat ellátó hivatal többször is kiszabhat.

Bízzon meg bennünket, és mi a kötelező auditon, továbbá a megfelelő energiagazdálkodási rendszer kialakításán túl abban is segítünk, hogyan teheti jobbá, hatékonyabbá cége energiafelhasználását.

Válasszon minket!

Rendelkezünk a törvényben előírt minősítésekkel: regisztrált Energetikai Auditorként, ISO 50001 rendszer szerinti Belső Auditorként, továbbá a Magyar Mérnöki Kamara tagjaként a cégünk által elvégzett energetikai auditok teljes mértékben megfelelnek az ISO 50001 szabványnak.

Segítünk Önnek a szabványnak megfelelő, akkreditált szervezet által tanúsított energiagazdálkodási rendszer kialakításában és rendszeres felülvizsgálatában is.

Nem akasztjuk meg az üzletmenetet

Büszkék vagyunk arra, hogy pontosan, szakszerűen dolgozunk, és mindent megteszünk azért, hogy a rendszer kötelező kiépítését és a négyévenkénti felülvizsgálatot a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban végezzük el, a legkevésbé zavarva az Ön cégének napi ügymenetét.

Profi szakemberekkel, közel 20 éves szakmai tapasztalattal segítünk Önnek! A minőségi munkára szakmai felelősségbiztosításunk és referenciáink is garanciát jelentenek.

Referenciáink

A CTES működése során részt vett az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerinti nagyvállalati audit elvégzésében és több energetikai korszerűsítést célzó projektben a tervezés fázistól a kivitelezésig.

Kapcsolatba szeretne lépni velünk? Írjon nekünk!