Energetikai Szakreferens

Ha vállalkozásának energiaszámlája meghaladja a havi 1 millió forintot, akkor az ön cégét biztosan törvény kötelezi energetikai szakreferens megbízására. Válasszon minket, és mi nem csak megkönnyítjük előírt kötelezettségei teljesítését, hanem segítünk a költséghatékony és környezetbarát működés kialakításában! 

Mely cégekre vonatkozik az előírás?

Azoknak a vállalatoknak kötelező független, szakképzettséggel rendelkező, regisztrált energetikai szakreferenst alkalmazni, amelyeknél az előző 3 évben az energiafelhasználás átlaga meghaladta a 400 000 kWh villamos energiát, a 100 000 m3 földgázt vagy a 3 400 GJ hőmennyiséget. (Lásd a 2016. december 21-től életbe lépett 122/2015. (V.26.) Korm. rendeletet.)

Miért bízzon meg minket?

Profi szakemberekkel, közel 20 éves szakmai tapasztalattal segítünk Önnek! A minőségi munkára szakmai felelősségbiztosításunk és referenciáink is garanciát jelentenek.

Felmérjük a feladat nagyságát

Meg tudjuk határozni, mi szükséges a kötelezettségek teljesítéséhez, és mit érdemes még azon kívül is elvégezni, a hatékony működés érdekében.

Megoldjuk az adatszolgáltatást

Levesszük cége válláról a kötelező adatszolgáltatás terhét, így önnek és munkatársainak sokkal kevesebb időt kell erre fordítania.

Könnyen kezelhető megoldásunk van

Felhasználóbarát rendszerünkben sokkal könnyebb és egyszerűbb kezelni az energetikai adatokat, mint különféle Excel táblákban.

Kiváló ár-érték arányt kínálunk

Pontosan, szakszerűen, jó minőségben, ugyanakkor megfizethető áron dolgozunk.

Referenciáink

A CTES működése során részt vett az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerinti nagyvállalati audit elvégzésében és több energetikai korszerűsítést célzó projektben a tervezés fázistól a kivitelezésig.

Kapcsolatba szeretne lépni velünk? Írjon nekünk!