Energiamegtakarítási intézkedési terv (EMIT)

Az energiahatékonyságról szóló törvény módosítása alapján a közintézmények tulajdonában és használatában álló épületek üzemeltetéséért és fenntartásáért felelős szervezet vezetőjének ötévente energiamegtakarítási intézkedési tervet kell készítenie. 

Regisztrált Energetikai Auditorként, ISO 50001 rendszer szerinti Belső Auditorként, továbbá a Magyar Mérnöki Kamara tagjaként minden szükséges, törvényben előírt minősítéssel rendelkezünk. Profi szakemberekkel, közel 20 éves szakmai tapasztalattal segítünk Önnek!

A minőségi munkára szakmai felelősségbiztosításunk és referenciáink is garanciát jelentenek. Ez a dokumentum különösen fontos azoknak, akik az energetikai felújításokhoz pályázatot akarnak igénybe venni, annak ugyanis kötelező eleme ez a terv. A terv elkészítését csak akkreditált auditor végezheti.

Referenciáink

A CTES működése során részt vett az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerinti nagyvállalati audit elvégzésében és több energetikai korszerűsítést célzó projektben a tervezés fázistól a kivitelezésig.

Kapcsolatba szeretne lépni velünk? Írjon nekünk!